duminică, mai 16

MAI bun decat...


ora: pune-ti pofta in cui

     Garcea zicea odata ca "unele napolitane are viermi".
     Nu stiu altii cum sunt dar mie mi s-a facut o pofta de napolitane...Parca si tastatura are forma de napolitana cu ciocolata.
     Napolitanele astea sunt asa interesante. Sunt mereu la fel. N-o sa vezi niciodata o napolitana moale sau fara crema. Napolitanele vor fii mereu crocante, cand musti din ele sa simti un mic crontanit, sa simti cum se sparg si pe urma cum se topesc in gura...Si crema aia incredibil de dulce. Nu-mi plac alea cu crema de vanilie. Parca ai manca zahar vanilat cu margarina si uns pe foaia de napolitana. Bleah. Crema de ciocolata cu alune face toata smecheria. 

     Cel mai tare ma distreaza gaurile din napolitane. Adanciurile alea in forma de romb sau patrat [depinde de pozitie]. Napolitanele se adapteaza si dupa anotimp. Primavara sunt bune cu o cana de lapte, vara cu un suc fresh, toamna cu o cafea buna si iarna cu o cana de ceai.
     E amuzant si cum dupa ce musti din ele te trezesti intr-o mare de firmituri, ceea ce e foarte sexy. Ce poate fii mai incitant decat un tricou plin de firmituri de napolitana? Mmm...
      As renunta la un make-out session pentru un pachet de napolitane!

No, da' care-i baiu daca scriu despre napolitane? In aste vremuri de restriste cand plangem unul pe umarul altuia apasati de greutatile crizei, nu-mi pot permite sa va descriu "luxuriosul" Mertzan pe care i l-a facut ca cadou Iri lui Moni... Ei, si ce? Mertanul ala e mai fain? Poti sa musti din el? Nici macar nu poti sa-l desfaci si sa-i lingi ciocolata. Iar napolitanele nu polueaza. Si chiar daca parlamentarii isi permit covorase de sters picioarele de pe e-bay cu 300 de euro, noi, plebea Romaniei, o sa ne bucuram mereu simturile cu o jumata' de kil de napolitane varsate. Asa ca da-ti-i fuga la primul ABC ca poate pana maine nici aia nu ne mai permitem.
Tomarou nevar nous!

P.S. Napoleon a avut vreo treaba cu napolitanele? :-?

10 comentarii:

Unknown spunea...

imi plac napolitanele :D

Dana X spunea...

da alea cu ciocolata au gauri? :-? k eu nam vazut.
Later:
Bha JJ ma seci ma holb de juma de ora la o napo k cioco sa vad adanciturile :-< :)) tceam tzucat! :*

Haiawatha spunea...

Ca un indragostit de Napoleon, in fapt lui ii datorez ceea ce fac acum, nu m/am gandit o clipa ca napoleon si napolitanele au vreo legatura! :) ideea asta mi-a facut seara!

Despre cat de sexy e sa ai firmituri pe tricou, iarasi nu m-am gandit si iarasi trebuie sa iti dau obolul meu... foarte fain text, mi-a facut seara! :))

JJ spunea...

kid4ever sper ca nu si alea cu "zahar vanilat amestecate cu margarina" :)

JJ spunea...

Jo, ce Dumniezo, nu sti tu adanciturile alea din foaia de napolitana?:))

JJ spunea...

Edu, imi sare crema din napolitana de fericire ca ti-a placut ideea. :x
Si ia zi, nu ai incercat niciodata sa te privesti in oglinda cu firmituri de napolitana pe tine? ;) Incearca. :> o sa fii surprins!

metafizicx spunea...

:))) arata bine poza

Doppelgänger spunea...

Eu am avut pofta de pizza azi, desi da: napolitanele-s :X:X:X:X si gauffret-urile 8->.

emotional rainbow spunea...

si eu sunt o fana inraita a napolitanelor:D:Ddupa ce ti-am citit textul la 12 noapte am asteptat cu nerabdare dimineata sa imi cumpar un pachet:D
cea mai buna prezentare a napolitanelor:)
acum sincer,sa fie cineva care nu-i plac napolitanele s-ar indragosti de ele numai din descriere:d

JJ spunea...

stii, pt unii muza era femeia, pentru altii marea, luna...
pt mine napolitanele si mustele:))