vineri, iunie 4

Conspiratia mustelor


ora: nu ma mai bazaii!

       Ce ma mai scot din sarite mustele. Bazaie pe la urechi cand ti-e lumea mai draga, se baga in supa, sa invart pe prajituri si placinte avand grija sa lase in urma putin "ingrasamant"...
       Numai cand le vad cum se plimba sprintene pe masa imi ies din fire. Jur, sunt cele mai nesimtite fiinte de pe lume. Pai, bai, tanti musca, eu nu imi afund cele sase picioare in blidu tau cu mancare si nici nu fac mascara in placinta ta, da? Si mai este, domn'e unele care te musca, mai, frate, de le simti pana in creier. Chiar m-am intrebat, cum Doamne pusca-ma pot ele sa muste? Ce, au dinti? Si daca au, cum de ii ascund asa bine? Eu cred ca e o conspiratie la mijloc. Conspiratia mustelor!


       Mustelor le place dulcele. De-aia isi baga trompa aia slinoasa in toate dulceturile si in sucuri. Saptamana trecuta doua muste se infruptau de zor din napolitana mea. [Calm, Jasmi, calm....calm...] Cum sa mai manc eu din ea dupa ce scarbele astea si-au facut marsul ceremonial pe ea. Se plimba pe "rahat" si dupaia pe napolitana mea. Si ieri mi-am gasit ciocolata distrusa dupa un ritual de sacrificare. O musca a sacrificat alta musca. Ghinionista statea in pozitia culcat pe spate cu labele in sus. Inapoiate mai sunt. Astea n-or auzit ca sacrificatul a iesit demult din trenduri? Panagenlor!
         Cica mustele percep mai multe culori decat ochiul omenesc. Aha...deci de asta va izbiti mereu de parbrizu lu tata. Explozia asta de culori va cam deruteaza.Chioarelor! S-au inventat ochelarii! Nu ma impresionati deloc cand va da-ti cu capu' de toate geamurile autobuzelor. Deloc!
         Cel mai enervant e cand iti etalezi si tu picioarele proaspat shave-uite, vara, la mare, la soare, si plin de cocalari isi pierd ochii pe toata lungimea splendorii lor, si numa' te trezesti cu o musca nesimtita plimbandu-se cu picioarele ei paroase pe suprafata lor neteda si lucioasa. E, firar a dracului sa fi tu, musca, eu asa fac cand tu esti in perioada de imperechere si cauti sa atragi tot mai multi masculi? Eu ma plimb pe nenumaratele tale picioare cand se uita muscalaii aia mai bine? Ca tot veni vorba, musca la masculin cum e? Muscoi? Muscalau? Stiti ce? eu cred ca nici macar nu au un masculin...Cred ca mustele astea sunt lesbiene...Da! Asa sa stiti! Asta inseamna ca atunci cand se plimba ele asa frumos pe noi ele de fapt....ah!...ADA PLICIU!

P.S. Un mesaj de la mine pt musca ce se plimba nerusinata de juma' de ora pe monitorul meu : PUTI!!!

Vorba de duh: Te bagi ca musca in curu' calului!

6 comentarii:

Iustin spunea...

Da.... si sa vezi si ce fain e sa mergi pe bicicleta sau pe motor si sa ti se izbeasca de fata! Sau sa iti intre in ochi! Apoi plimba-te cu bicicleta printr-un oras cu un trafic turbat cu un ochi din care ies picioare de musca si lacrimi in cautarea unei surse de apa ca sa iti speli ochiul!
Ma enerveaza in special cand mi se plimba pe fata sau bazaie prin jur in timp ce dorm. Pentru ca din acel moment nu voi mai putea dormi. Caut sa le omor.

JJ spunea...

Sprayrile Raid te asteapta in fiecare magazin mixt. :)

Anonim spunea...

Da... Sigur, sigur... Da tu cu spray in timp ce mergi pe bicicleta... :P :))

JJ spunea...

Bai, Boboc bondoc, daca nu poti cu spray ia niste ochelari cu stergatoare ca la masina si ai rezolvat problema.
Comandati chiar azi!

emotional rainbow spunea...

sa stii ca asa este!o conspiratie! mai ales in briza diminetii cind ai cele mai dulci vise,uite na ca tre sa apara cite o lipicoasa si sa imi strice visele!
btw,la musculosii lor le zice "bizoi":)) astia ma dispera cel mai tare ca au un bizit ca de tractor

JJ spunea...

mustele astea ne scot din matca, intre timp in Africa sute de copii sunt exploatati....