miercuri, iunie 9

Noi doi si o conserva

Cica noi facem arta.
Totul in jurul nostru a devenit o arta.
Arta de a scrie.
Arta de a canta.
Arta de a juca o piesa.
Arta de a dansa.
-pana aici suna bine-
Arta de a merge pe tocuri.
Arta de a saruta.[?]
Arta de a linge o inghetata.
Arta de a vorbi pe mess.
Arta de a agata pe "haifaiv".
Arta de a injura.
....a.s.o.....
In ziua de azi totul e ridicat la nivel de ARTA. Cuvantul "arta" a ajuns sa fie folosit in contexte total nepotrivita si acum lumea toata se intreaba buimacita "Ce mama masii lui Ishtvan cel Mare mai e arta de fapt?".

  • Trei pinguine in fuste mini si tatele la vedere care canta "Sexy si rea" afirma azi ca ele "sunt artiste". 
  • Un bronzat cu lantul de haur la gat si par cu trei straturi de gel care de asemenea canta si el dar de data asta "Oooooooo....ooo.....ooooo...ooo, viiiiataaaaaaa meaaaaaaaaaa" se tanguie ce grea e viata de artist.
  • Un DJ Pancreas se taie pe vene de la atata chin ce-l apasa cand remixeaza piesa lui Queen. 
  • O Madona sixtina 60-90-60 "isi ineaca" amarul intelectual provocat de muza artistica [parca asa a auzit ea ca se spune] intr-un bosorog pe care-l cauta moartea acasa. 

      Cu asemenea bijuterii in societatea noastra, cum sa te mai lasi tu domn'e, om cilivizat cu caracter, educatie, cultura civica si cont in banca sa te prosteasca aia cu zbieraturile lor la Opera. Si ce, adica aia-i arta? Ce, eu nu pot sa fac arta?
      Si dupa ce audienta isi pune respectiva intrebare, ne trezim invadati de opere de arta ale caror autori sunt niste neintelesi. Pai, tu nu pricepi ca "Morena" a lui Dj Sava si Ekaterina reprezinta o madona morena din trecutul lui controversat care l-a marcat prin fragilitatea ei, tineretea, fabulosul din ochii ei si felul cum manca ea shawarma. Esti un incult!
     Spunea odata una, nu mai stiu cum o cheama, ma rog nu era asa buna ca Ina deci nu conteaza...: everybody else is doing it, so why can't we? Asa ca m-am apucat si eu de arta. Eu, care pana acum aruncam cu avioane la ore si mestecam guma la o piesa de teatru[n-am vrut sa merg, profa o zis ca-mi da un 10]. M-am apucat de muzica. Primul meu single extras de pe albumul "Ori ai, ori n-ai" [vezi ce artistic suna?] se numeste "Noi doi si o conserva". Va fi hitul verii 2010. Da cica tre sa-mi pun silicoane. Ca altfel nu ma accepta casa de dischete. 
Deh, arta cere sacrificii!

10 comentarii:

Edu spunea...

foarte misto obsrvatia, nu am un raspuns, doar constat ca nu m-am gandit la asta si asta e ok pentru nota ta... :)

Asta te-a pus in blog-rolul meu!

şerban spunea...

dami add pe mess. bubu_noize

JJ spunea...

Dear Edu, eu nu am considerat niciodata ca as avea ceva interesant de spus de asta am si inceput blogul asta sa vad totusi am sau n-am?

Eu ma bucur mult ca iti place. Danke!

JJ spunea...

Serban imi place ca esti hotarat :)
Inteles, sa traiti!

Ada spunea...

pai... ai!

JJ spunea...

Asta e si datorita faptului ca am numai oameni destepti si fain in jur. Pana si pe blog. :)

Tlaloc spunea...

Acum unii dintre ei au si blog, si scriu cu diacriticele "sh" "tz" sunt foarte tari...
Frumos blog!

JJ spunea...

Helau, Tlaloc!
Intr-adevar si mie imi vine sa ma zgrabal pe ochi cand vad...Si totusi mai rau e ca "este unii domn-e care scrie" si in caiete cu sh si tz...fain asa.

Anonim spunea...

misto blogul si interesant,relaxant,imi place.Dar lasa-mi si mie comment-uri pe blog-ul meu: http://bluewolf-bluewolf.blogspot.com/

JJ spunea...

Hey, R.I.A!
ma bucur ca-ti place!
asta si intentionez: sa fie fain sa moara dumanii mei :)
o sa-ti fac o vizita si eu.sau doua.sau trei...