marți, aprilie 27

Cu si despre: Trendul preturilor


ora: ce e in si ce e out?
Rasfoiam o revista COSMOPOLITAN si bulbucandu-mi-se ochii de atata fascinatie am avut o revelatie: de ani de zile de cand citesc reviste "cul" mai toate fac reclama la produse pe care oricum nu si le permite nimeni [poate doar fufele de bastani]. Eu fiind o tipa "cul", m-am prins ca unele firme sponzorizeaza revistele [sau platesc pt reclama] dar totusi, ne induc in teroare!

Eu stiu ca Moni Columbeanca are bani de rimel cu vibratii si ruj cu efect de albire a dintilor dar cine masa lu Ishtvan cel Mare cumpara toate astea? Si mai toate tzoalele "reclamate" acolo valoreaza cat intretinerea la bloc sau factura de la curent. Parca totusi, poti trai mai bine fara haine Prada decat fara curent in casa. Plus ca mai nou, in viziunea revistelor "cul", sapunul de casa provoaca...asteo..langita...acuta...ma rog, in timp ce Dove Go Fresh lasa pielea moale si catifelata. Alo, tanti COSMO, pa vremea lu tzatza Floare nu era Dav dinasta. Si nu s-o plans nimeni ca moare de asteolangita.

     Enfin, imi aduc aminte ca am fost in mall, ca o tipa cul ce sunt, si m-a trasnit Jaja sa intru intr-un magazin de COSMetica de fite si dau de un creion de ochi multemedia dinala. Pe langa ca-l mai incercasera altele fara succes -din moment ce nu l-a cumparat nimeni- vanzatoarea imi mai si tranteste : "125 de Roni". Am auzit eu bine? Adica 1.250.000 lei preistorici? "Deci, tanti hosca, scuzata-mi fie indiscretia:

-unu la mana ca nu dau atat pe rahatu asta de 10 cm, care vorba aia, il iau din bazar cu 5 lei, aceeasi marca
-doi la mana, schimba si tu fata asta de domnita i
ntepata de albine in partea dorsala, ca esti vanzatoare in mall nu regina de Shpielhosen

-si trei la mana ca...ca...ca ma duc in bazar! NA!"

     Bun, hai sa nu fiu absurda. Sa zicem, !sa zicem! ca unele mirazuri dinalea chiar merita pretul "crizat", dar cu ce drept sustin mai nou revistele ce e cul si ce nu? Nu e cul sa porti nu stiu ce tricou pe motiv ca e "so 2007". Cica nu mai e la moda. Suntem la moda doar daca avem haine Prada, Lorealuri de Paris si Meibalin Londra? Chiar n-am nimic contra lor dar nu pricep de ce mai nou astea sunt produsele folosite de "lumea buna" [care o fii aia] si restul sunt rahaturi?
     Asa ca, draci confrati, pregatiti-va sa scoateti cartile de credit [e "so 2010" cartea de credit] si treceti la comandat pe Ebay produse din tarile calde ca sa intram si noi in lumea a buna.


P.S. din 2011 nu mai sunt la moda rosiile si sfecla made in Romania. Ceapa si curechiu made in Turkey e la moda! Pazea!

2 comentarii:

metafizicx spunea...

dar ce te revolti tu pe aici bai:)) bravo bravo. imi place!

JJ spunea...

trebuie sa ne manifestam si noi cumva:)
CINE SE REVOLTA? EU NU MA REVOLT!:))